Til hovedsiden
  søndag 26. sep. 2021

Søk i nettstedet:
 

Byman Golf
Hovedside
Kontakt oss
Om oss
Kontaktskjema
 
Banen
Askim seniorgolf
 
Kontakt oss
Trenger du hjelp?
 
Aktuelt
Fotoalbum
Nyheter
Abonner
 
Annet
Linker
 
 


Bymangolf.no - er et nyopprettet nettsted hvor hensikten er å legge til rette for golfturer. Siden midt på 1990-tallet har vi reist i hovedsak til Tunisia, den første tiden reiste vi med Star Tour. Fra 2000 har jeg hatt et agentur hos Detur Norge AS.

Til daglig er jeg journalist og til daglig vaktsjef i Rakkestad Avis. Har for tiden 13,0 i handicap - noe som i seg selv er en "prøvelse".
Siden 1980 har jeg vært med å arrangere turer. På hele 80-tallet var det fotballturer og lag på treningsleir til Danmark, England, Tyskland og Nederland. Fram til 1995 arrangerte jeg fotballturer til England, og har således vært på rundt 50 fotballbaner på øyriket som jeg har besløkt mange titalls ganger.

I 1988 fikk jeg lyst til å starte med golf. Tok mine første slag på Borregaard og siden Mørk helt til banen i Askim ble åpnet i 1997. Jeg bor kun en kilometer fra Askim Golfpark - og er i så måte priviligert.

Tunisia kom jeg i kontakt med via Bente og Roar Schie fra Spydeberg. De arrangerte den første turen. Jeg ble så fascinert i Tunisia at jeg siden har vært i Tunisia to ganger per år - og de siste gangene rundt en måned i året.

Det gjør meg rimelig kjent i landet, hvor jeg også har fått en stor beskjentskapskrets.

Tunisia er jo egentlig mer en bare golf. Landet med flere tusen års historie, er kjent som landet hvor det er blitt spilt inn mange filer. Både "Den engelske pasienten" og 1001 natt" og et par av Star Wars-filmene er filmet i Tunisia. Ellers er jo landet kjent for å ha solid idrettslige fundamenter, gjennom et meget bra fotball-landslag og håndball-landslag

Vi bruker Detur som teknisk reiseoperatør, som da også står som reisegarantist. Flyselskapet er Nouvelair - et tunisisk statlig/privat selskap med nye og sikre fly. Vi flyr til Monastir - sør for Sousse - og bor på Hotell Kanta i Port El Kantaoui.
Har du lyst til å reise? Ta kontakt.
 
Velg reisemål :
 
ma ti on to fr I SAMARBEID MED:

 
  Powered by: www.i-tools.no, webansvarlig John Byman