Til hovedsiden
  tirsdag 25. feb. 2020

Søk i nettstedet:
 

Byman Golf
Hovedside
Kontakt oss
Om oss
Kontaktskjema
 
Banen
Askim seniorgolf
 
Kontakt oss
Trenger du hjelp?
 
Aktuelt
Fotoalbum
Nyheter
Abonner
 
Annet
Linker
 
 


Ny tur i oktober

Av John Byman 16.aug.2016

Så ble det bråstopp for Alicante-turen pga overbooking på Alicante Golf Club. Men for at jeg ikke skal kansellere golfturen, har jeg funnet en erstatning. Og den ble mye, mye billigere...

Så ble det bråstopp for Alicante-turen pga overbooking på Alicante Golf Club. Men for at jeg ikke skal kansellere golfturen, har jeg funnet en erstatning. Og den ble mye, mye billigere...
Ny reise og billigere priser

Nå har jeg nemlig fått beskjed fra Dingolfreise.no at det har foregått en misforståelse mellom dem og Alicante GC. Dette fikk han beskjed om da han skulle gi beskjed til AGC om foreløpige påmeldte.
Vår gruppe får ikke plass på hotellet. Roger Lode fra Dingolfreise.no var meget lei seg da han tok kontakt med meg tidligere i dag. Dette også til tross for at jeg har fått bekreftelse på hotell og teetime…Ifølge Lode har det blitt en dobbeltbooking, og hotellet er nå fullt. Han jobber iherdig med andre muligheter i Alicante, men Bonalba var visstnok det eneste alternativet. Der skal banen – etter sigende – være i noe dårlig forfatning. Det er heller ikke treningsfasiliteter der, og ca. 1,5 mil til sentrum av Alicante. Det ligger ute i et øde område uten særlig muligheter til å spise andre steder enn på hotellet.

Nå blir vil vi i stedet prioritert i mars, om vi vil dra til Alicante.

Pussig nok tenke jeg at turen til Alicante kunne bli for dyr for enkelte, noe jeg også har fått tilbakemelding om fra flere av dere. Med enkeltrom og 14 dager, ville turen til Alicante koste nesten 20.000 kroner. Kanskje ikke så avskrekkende for alle, men dog…Nå vil det til sammenligning koste litt over 13.000 (inkl enkeltromstilegg) litt avhengig av hvor man bor. En ukes tur vil bli nesten 3000 billigere til Malaga, og uten golf omtrent det samme.

Alternativet jeg nå vil legge frem for dere, er det dere har fått tilsendt på mail tidligere. Et tilbud som er langt billigere, men det er også lengre til Alicante.
Albaty Spa & resort – ligger litt sør for Estepona – omtrent midtveis mellom Marbella og Gibraltar (ikke så langt fra Sotogrande/Valdarama).
En resort ligger ikke akkurat midt i en by, men ikke lenger unna enn noen små minutter med taxi inn til byen..eller marinaen. Det er vel omtrent 15 min til Gibraltar og ikke særlig mye lenger opp til Marbella.
Leilighetene er meget godt utstyrt, og hvert rom i leilighetene har egne bad. Derfor er det lett å komponere hvem som skal/vil bo sammen.
Resepsjonen er et stort, hus med restaurant, bar og resepsjon som er betjent.
Fra terrassen utenfor restauranten ser man ut over de tre golfhullene som er på anlegget, Hullene er ca 100m og har fine greener av normal størrelse.
På anlegget finnes dessuten en driving-range….ved siden av golfhullene, så det er perfekt å trene her.
Resepsjonen ligger inne i anlegget, og utenfor resepsjonen finnes to basseng, som fritt kan benyttes.
Det er et særdeles flott spa i resepsjonen. Alle typer behandling kan man få der (nesten)…(noe for Tveten)…

JEG VIL DESSUTEN FÅ DISPONERE EGEN BIL SOM GRUPPEN KAN FÅ BENYTTE SEG AV.

Dette er ikke noe dårlig konsept, men hyggelig resort med stor resepsjon, spa og restaurant hvor man får frokost til 6 euro og forholdsvis gunstige middager.. Det er butikk 2-300 meter unna, og noen hundre meter lenger til Supermercado..Inn til Estepona er det 8-9 minutter med taxi/bil, litt kortere til marinaen. Byen har blitt rustet skikkelig opp de siste årene, og skal etter sigende være veldig koselig.
Golfbanen ligger fem minutter unna, og her får vi Unlimited golf (kan spille hele dagen, hver dag). Det følger gratis golfbil med teetime, som vi vil ha hver dag fra ca kl.1000. Etter at man har spilt 18 hull, kan man bare ta nye 18 hull, eller spille golf på det som vi finner ut skal være en fridag. Vi følger vanlige opplegg, hvor jeg lager utgangstidene og oppsettet for alle.
Jeg jobber med alternative baner, men det er ikke sikkert jeg får til. Golfbanene ligger tett som hagl.. Vår hjemmebane vil bli Dona Julia. Vi blir fraktet med buss mellom bosted og golfbane.. Golfutstyret vårt kan også lagres i golfklubbens lokaler.
Det er både flott restaurant og proshop på stedet.

Jeg baserer meg på følgende alternativer:

1. En uke fra 22. til 29.oktober. Leiligheter Albayt.
2. 14 dager fra 22 oktober til 5. november. Leiligheter Albayt.

Alternativt: 11 dager fra 22.oktober til 2.november – samme sted…(kan reguleres siden det går fly Gardermoen/Malaga hver dag) – på forespørsel…(Da rekker du Ragnvalds 95 års dag lørdag 5.11, Terje)

Jeg har havnet på følgende priser:

Dager Leil med 3 soverom Leil med 2 soverom Enkeltromstillegg
7 Kr. 7.950,- Kr. 8.450,- 1.200,-
14 Kr. 11.450,- Kr.11.850 1.850,-

Med enkeltromstillegg menes at man får et enkeltrom i leiligheten, og at man får sitt eget bad.
F.eks et par + en singel i en leilighet med to soverom…eller to single + et par kan være fint i leilighet med tre soverom. Selvsagt også tre single.
Jeg har søkt om leiligheter med ett rom, men ikke fått noe tilbakemelding på det foreløpig.

Priser uten golf, men selvfølgelig med fly, bagasje og transfer.
En uke: kr. 5.900,-
To uker: kr. 7.450,-

F.eks 11 dager kan dere få på forespørsel… Prisen vil variere mellom 9000 og 10.500 kroner avhengig av hvor mange som deler en leilighet. (Priser skaffer jeg om det blir aktuelt)

Anlegget ligger ca 45 minutter med buss, sør for Malaga, i retning av Gibraltar…

Vi får følgende inkludert i prisen:
• Starttider før kl. 10… eller etter kl. 12, etter valg.
• Golfbil er inkludert i prisen for alle.
• Man kan spille så mye golf man ønsker, uten at det spiller noen rolle for prisen (unlimited Golf)
• Albayt Resort har tre korte golfhull utenfor leilighetene…og det kan jo være fristende å lage noen interne konkurranser på kveldene!
• Resorten har drivingrange “på plena”, så her kan man “straffetrene ” så mye man orker etter en dårlig runde.

For begge alternativene gjelder følgende beskrivelser

• Direktefly fra Gardermoen og retur.
• Golfbag og bagasje på fly (2x20 kg, 1x10 kg håndbagasje + golfbag (maks 20 kilo)
• Transfer med buss fra flyplass til Leilighet, og transport alle dager fra leilighet til golfbanen.
• Leilighet på Albayt, med alternativer etter avtale.
• Unlimited Golf alle dager!
• Golfbil inkludert på alle runder på Dona Julia.
• Ingen mat inkludert.

Uansett er prisene hyggelige….og spesielt når man tar i betraktning at golfbil og “fri golf” er inkludert.
Når det gjelder matpakke er det slik at vi har valgt å ta denne ut av pakken, da det alltid vil være med folk som ønsker å lage sin egen frokost i leiligheten, og dessuten lage sin egen matpakke.
Alle kjøkken er godt utstyrt, og det er helt naturlig at enkelte ønsker å lage seg frokost og matpakke…og da bør de heller ikke være nødt til å betale for frokost og matpakke inkludert.

Det er svært enkelt å spasere til resepsjonen for å få kjøpt seg frokost, for de som ikke ønsker å lage selv, og prisen er 6 Euro pr frokost.

Når det gjelder middag er det mange gode muligheter…hvor både resepsjonen og golfklubben er aktuelle, men det er ikke langt å dra til Estepona Marina, eller Estepona by, som er mindre enn ti minutter unna, og som kan være et veldig populært alternativ. Jeg har sjekket litt rundt, og ser at det er flere gode restaurant-muligheter i omegnen. Det er om lag 15 minutter til Gibraltar. Gibraltar ser en fra hotellkomplekset.

Om banen:
Golfbanen er herlig, med flott utsikt over havet, og fjellene fra de aller fleste hullene.
De første 7 hullene går oppover, og så er det et fantastisk hull 8, som går bratt nedover, par 5, og er 605 meter. Minner litt om La Galiana hull 10..
Utsikten fra utslaget på hull 8 er helt utrolig!!
Banen er ikke spesielt vanskelig, og de første 7 hullene som går oppover er forholdsvis korte og enkle…men så blir det litt forskjellig etter hvert. Det finnes to lange par 3-hull på “hjemveien”.
Dere kan søke opp: dona julia golf club spain i google, så får dere mange heftige bilder av baneanlegget.

NB!
Pristillegget for å være alene i en leilighet med to soverom er kr. 1.850,- for en uke og 3.500,- for to uker oppå enkeltromstillegget.
Altså: Man tar standard pris, legger på enkeltromstillegget, og deretter tillegget ovenfor

Sjekk denne linken: http://www.donajuliagolf.es/


Tips en bekjent om denne artikkelen:


[Flere nyheter] 
Velg reisemål :
 
ma ti on to fr
mars »»    I SAMARBEID MED:

 
  Powered by: www.i-tools.no, webansvarlig John Byman